Знеструмлені села, підтоплені домогосподарства: на Вінниччині ліквідують наслідки негоди

Новини Вінниці

В результаті злив, що пройшлися Вінниччиною 30-31 травня, найбільше постраждали Ямпільський, Тульчинський та Вінницький райони. Про це сьогодні, 3 червня, повідомив директор Департаменту цивільного захисту ОДА Сергій Вовченко.

За словами посадовця, у селі Клембівка Ямпільського району було підтоплено 11 домогосподарств. Для ліквідації надзвичайної ситуації були залучені та оперативно спрацювали сили ДСНС та підрозділи сусідніх районів, ліквідувавши наслідки негоди. Крім того, 31 травня було знеструмлено 43 населених пункти, тож в області проводяться усі необхідні заходи для усунення несправностей.

Нагадаємо, 2 червня у селі Качківка Ямпільськог району внаслідок зливи загинула місцева мешканка,  матір чотирьох дітей. Загалом постраждало щонайменше 12 населених пунктів району, у жителів замулені криниці, подвір’я та присадибні ділянки, змито посіви на городах, підтопило помешкання та господарські споруди. Сильним потоком стічних вод повністю зруйновано дорожні покриття у 9-ти населених пунктах.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *