У трьох мешканців Вінниччини вилучили зброю та набої

Новини Вінниці

Незареєстровану зброю та боєприпаси у четвер, 30 травня, вилучили поліцейські у жителів Хмільницького, Мурованокуриловецького та Літинського районів. Правопорушникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Повідомляється, що у 40-річного жителя села Лісне Літинського району на території домогосподарства виявили пневматичну гвинтівку, переобладнану для стрільби набоями калібру 5,6 мм, гладкоствольну рушницю «ИЖ-17», частину пневматичної гвинтівки та 9 набоїв.

Того ж дня у 40-річного жителя села Кукурівка Мурованокуриловецького району  в житловому будинку, під ліжком, слідчі виявили дві незареєстровані мисливські рушниці 16 калібру, ніж з ознаками холодної зброї, 300 грамів пороху військового зразка та 45 набоїв калібру 7.62 мм.

Також саморобний вогнепальний пристрій на території домоволодіння 60-річного жителя села Білий Рукаву виявили працівники хмільницької поліції. Вилучені речі направлені на експертизу. Слідчими підрозділами поліції відкриті провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *