Вінницький технічний університет налагоджує співпрацю з ІТ-корпорацією Oracle

Новини Вінниці

Минулої неділі, 26 травня, у Вінницькому національному технічному університеті побували представники всесвітньовідомої ІТ-корпорації Oracle на чолі із старшим директором із розробки програмного забезпечення для підрозділу серверних технологій «Oracle America, Inc.», Джоелем Калманом (США). Під час візиту гості поспілкувались із ректором навчального закладу Володимиром Грабко.

Зазначається, що Oracle  налагоджує співпрацю з академічним співтовариством в контексті впровадження власних навчальних програм для розвитку професійних навичок студентів та молодих фахівців, розширення доступу до можливостей сучасних цифрових технологій. Тож, сторони обговорили спільні позиції, що представляють інтерес як для корпорації, так і для університету.

Ректор ВНТУ Володимир Грабко, запевнив топ-представників корпорації Oracle, що у виші активно підтримуються ініціативи із впровадження новітніх ІТ-технологій, а також наявний значний потенціал активної та водночас креативної молоді, яка прагне до отримання сучасних знань та нових професійних навиків, що викликало інтерес представників Oracle.

Джоел Калман відзначив значну активність із впровадження технологій Oracle APEX ІТ-компаніями Вінницького регіону України, зокрема, офіційним представником Oracle у Вінниці – APEXREST (CEO – Олексій Вихристюк), що займається розробкою, впровадженням, супроводом бізнес-додатків та корпоративних ботів із використанням сучасних інформаційних технологій.

  • Ми вже багато років проявляємо активну позицію щодо використання технологій Oracle в Україні. Адже ми цей напрямок дуже активно просуваємо і нас помітили за кордоном. З нами зв’язалися ще у 2017 році і з того часу ми активно підтримуємо зв’язок. Цього року вони вирішили приїхати до нас в гості особисто, – заявив пан Вихристюк  

Для довідки: Oracle Corporation – американська ІТ-корпорація, найбільший у світі розробник програмного забезпечення для організацій, потужний постачальник серверного обладнання. У 2018 році корпорація Oracle за своїми прибутками стала третьою найбільшою компанією у світі, що займається розробкою програмного забезпечення. Також, Oracle Corporation займається ще і впровадженням ERP-, CRM- та SCM-систем. Останнім часом, корпорація Oracle є одним із лідерів із впровадження новітніх ІТ-технологій, зокрема, сервісів Cloud Computing, Blockchain, Machine Learning та Artificial Intelligence. Придбати продукти Oracle можна більш ніж в 150 країнах світу завдяки розгалуженій дистриб’юторській мережі. За

За матеріалами: прес-служба ВНТУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *