Вінницькі кондитери виготовляють корисні солодощі, що не шкодять фігурі

Новини Вінниці

Натуральні солодощі, від яких неможливо погладшати, виробляють вінницькі кондитери. Желе, мармелад, цукерки та інші смаколики роблять лише із якісних інгредієнтів: соків, фруктового пюре, вершкового масла та згущеного молока. Вміст кислоти та цукру у солодощах вимірюють у лабораторії.

Вишневий мармелад, наприклад,  міські умільці роблять не з чого-небудь, а зі справжніх ягід.

  • Він містить дійсно справжню вишню, не якісь там консерванти і тому подібне, консервовані вишні, а дійсно вишню, яку ми перемелюєм, проварюєм, каже технолог Інна Бедретюк

Подібні солодощі містять чимало вітамінів і при цьому не загрожують фігурі. Дієтологи – у захваті.  

  • Якщо це натуральний сік, значить цей сік зберігає всі вітаміни і мікроелементи. А коли дитина їсть цю цукерку, вона її подобається, вона для неї солодка, вона смачненька, вона насищає себе знов таки вітамінами і мікроелементами,зазначає дієтолог Галина Бурковська

Однак, такі солодощі корисні не для всіх: людям із алергією на фрукти слід ставитись до натурального желе та мармеладу обережно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *