Свято морозива у Вінниці: конкурси, ігри і безліч холодних десертів

Новини Вінниці

Для дітей, їхніх батьків та усіх любителів солодощів на Європейській площі  Вінниці сьогодні, 26 травня, відбулось свято морозива. На відвідувачів чекали розваги, конкурси та, звісно ж, смачні холодні десерти від компанії «Рудь», яка й організувала захід.

  • Це соціальний проект, яким ми хочемо показати, що дітям треба приділяти багато уваги, проводити з ними час. Діти мають розуміти що сім’я це найголовніше. Завжди можна знайти час і приділити його малечі. Ну і, звичайно ж, поїсти разом смачного морозива, тому що морозиво це радість, асоціація з дитинством і легкий, святковий настрій, – сказала координаторка проекту «Свято морозива» Тетяна Хомяк

Для малечі працював з добрий десяток локацій: гольф, баскетбол, аквагрим, майстер-класи з виготовлення прикрас, фото-зони, танцювальний майданчик, командні лижі та гра «збери яблука у кошик», в якій учасникам необхідно було ловити пластикові яблука (за принципом старої електронної гри, де вовк збирав яйця).

А ще на площі розіграли сотні порцій морозива. Виграти його могли як діти так і дорослі, треба було лише взяти участь у конкурсах. Приміром, в одному з них необхідно було відгадати саундтрек до відомих мультиків, фільмів та телешоу. Тих, хто першими давав правильну відповідь, винагороджували морозивом «Їж в шапці».

Батьки та діти залюбки ділились враженнями від доброго і «смачного»  свята:

  • Ми їли морозиво у кульках, дитині зробили аквагрим, а ще їй сподобалось ловити яблука у корзину. Маємо бажання побувати на всіх атракціонах, – розповів вінничанин Олексій
  • Морозиво дуже смачне! – додала його донька Аня

Завдяки святу морозива навіть батьки дозволили собі ненадовго відчути себе дітьми, не думати про турботи і просто насолодитись прохолодними ласощами.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *