Вінничан запрошують на вінтажний велопробіг

Новини Вінниці

Усіх велолюбителів Вінниччини запрошують взяти участь у фановому ретро-велопробігу Le Voyage Vintage, присвяченому «золотій епосі» велосипедного спорту. Заїзд  відбудеться 29 червня у селі Іванів Калинівського району.

До участі у події допускаються будь-які гоночні шосейні велосипеди або універсальні дорожні велосипеди зроблені до 1987 року включно, з передачами або без них. Також учасникам дозволяється їхати на сучасних кастомних велосипедах, зроблених у вінтажному стилі з використанням вінтажних компонентів або їх реплік або дорожні та туристичні велосипеди, що виготовлялися в Радянському Союзі – Україна, Мінськ, Турист та інші.

Велосипедистам бажано бути одягненими у вінтажний велосипедний одяг або одяг, що відповідає велосипеду. Ніякої лайкри, сучасного велосипедного одягу. До велосипедів типу “Україна”, можна одягти брюки з прищіпкою, рубаху та кашкет.

Старт заїзду о 10:00. Довжина маршруту – 33 кілометри з набором висоти 330 метрів. Учасники молодші 18-ти років допускаються до участі в змаганнях тільки у супроводі дорослих за наявності письмової згоди батьків в рамках сімейної категорії.

Більш детальну інформацію про заїзд можна дізнатись за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *