Вінницькому школяру, який пошкодив 60 пам’ятників на кладовищі, призначили медичну експертизу

Новини Вінниці

Поліція призначила медичну експертизу 14-річному хлопцю, що зруйнував 60 пам’ятників на кладовищі у селі Корделівка. У нього нервовий зрив. На думку психологів, наруга над могилами є проявом агресії, якої хлопець намагався позбутись, тож радять показати його психотерапевту.

  • Виходить, що ще до школи, до стосунків із друзями, у нього були шалені проблеми у родині. Інше питання які. Зазвичай, хлопчики реагують таким чином на образу на маму. Йому боляче і страшно настільки, що він ось так проявляє агресію, – говорить психолог Тетяна Нікіфорова

Негараздів у родині підлітка дійсно вистачає. Мати покинула сім’ю, батько весь час на заробітках, бабуся не може впоратись із трьома онуками.

У поліції кажуть: хлопець протягом тижня приходив після школи на кладовище. Там він виривав із землі металеві хрести і ними трощив могили. Селяни ж наголошують, що це далеко не перший        і не єдиний поганий вчинок підлітка. Кажуть, той обкрадав людей та псував майно. Школу юнак відвідує, вчиться добре, але з поведінкою не все добре, через нього батьки навіть побоюються відпускати дітей до школи.

Тепер відшкодовувати селянам збитки за зруйновані пам’ятники доведеться батькові восьмикласника. Як повідомлялося раніше, у середу, 22 квітня, на кладовищі у селі Корделівка Калинівського району 14-річний восьмикласник пошкодив 60 пам’ятників. Правоохоронцям затриманий на місці злочину підліток пояснив, що у такий спосіб намагався заспокоїтися через образи однокласників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *