Вінничани хочуть пішохідний перехід до АТБ на Воїнів-Інтернаціоналістів

Новини Вінниці

Мешканці Вінниці просять місцеву владу встановивити ще один пішохідний перехід по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів навпроти супермаркету АТБ. Електронну петицію із таким проханням, написану містянином Олександром Климчиком, за два дні підписала 121 людина.

  • Прошу створити (додати) ще один пішохідний перехід по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів навпроти автосалону “HONDA”/супермаркет “АТБ” в зв’язку з тим, що розташування двох інших пішохідних переходів по цій вулиці є абсолютно не зручним для багатьох людей, в тому числі студентів які навчаються навпроти. 
    Багато людей користується послугами супермаркету “АТБ” що знаходиться з іншої сторони вулиці, для того щоб потрапити в нього потрібно йти або униз до перехрестя, перейти дорогу по пішохідному переході і піднятися вверх або ж спочатку йти до перехрестя з вул. Хмельницьке Шосе, перейти дорогу по пішохідному переході і спуститися вниз. Зважаючи на такі “складні переміщення” люди переходять дорогу в заборонених місцях, що сприяє створенню аварійної ситуації на дорозі. На мою думку, додання даного пішохідного переходу знизить рівень небезпеки на цій вулиці,
    – пояснюється у петиції

Нагадаємо: міська рада розгляне петицію, якщо вона набере мінімум 350 підписів. У вінничан є ще 12 днів, щоб перейти за посиланням та підтримати її.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *