На Вінниччині шукають панянку, схожу на Бону – засновницю міста Бар

Новини Вінниці

25–26 травня місто Бар, що на Вінниччині, відзначатиме свій черговий день народження. До цієї дати Барська міська рада підготувала плеяду заходів, серед яких і конкурсі на найкраще відтворений образ королеви Бони Сфорци. Основна вимога до конкурсанток – максимальна схожість до засновниці міста. У разі перемоги дівчина, чи жінка, яка здобуде «титул» Барської «Бони Сфорци – 2019», зможе відчути себе справжньою королевою. Вона очолить святкову ходу на День міста.

«2019 рік у нашій громаді проголошено роком королеви-засновниці Бони Сфорци. З цієї нагоди Барська міська рада оголосила конкурс кращого косплею «Бона – 2019», – йдеться у повідомленні Барської міськради. – Голосування за претенденток вже розпочалося. Переможниця отримає символічний титул, подарунок від міської ради і стане головною на святковій ході у День міста, яка розпочнеться 26 травня о 17:20 від ліцею № 2, а також займе почесне королівське місце серед глядачів під час святкового гала-концерту».

Наразі барчани активно голосують на сторінці Барської міської ради у Facebook, підтримуючи своїх фавориток вподобайками. Підрахунок голосів зупиниться у п’ятницю, 24 травня, о 23:59. А вже вранці, 25 травня, місто знатиме ім’я своєї нової королеви.

Олеся ШУТКЕВИЧ, газета «День»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *