До Вінниці із «непростою розмовою» приїде Віталій Портников

Новини Вінниці

Відомий політичний аналітик, журналіст, письменник та телеведучий Віталій Портников презентує вінницьким читачам публіцистичну трилогію «Богородиця у синагозі», «Тюрма для янголів» та «Дзвони Майдану».  Зустріч із автором відбудеться 1 червня у хабі «Місто Змістів». Початок о 17:00.

Спілкуючись із вінничанами, Віталій подасть власний погляд на сучасну історію України, причини тривалої її бездержавності у минулі часи та виклики й можливості, що наразі стоять перед Україною.

  • Оскільки процес розвитку держави після виборів призводив до розчарувань, це створювало умови для перетворювання політичного процесу на Майдани, учасники яких намагалися врятувати українську державність і демократію. Якими є інструменти порятунку українського державного проекту без Майданів і чи може 2019 рік стати часом олігархічного реваншу? Якою є роль Москви у формуванні нової української реальності? Врешті-решт, чи переможе дзвін Майдану? Ця непроста розмова відбудеться на тлі обговорення публіцистичної трилогії Віталія Портникова (2011–2018), останньою книжкою якої є «Дзвони Майдану», – йдеться в анонсі поді

Долучитись до «непростої розмови» з одним із найсильніших політичних аналітиків України можуть усі охочі. Вхід – вільний.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *