На Вінниччині підліток викрав мотоцикл із гаража старенького односельчанина

Новини Вінниці

20 травня працівники поліції затримали підлітка, який незаконно заволодів мотоциклом «ИЖ ПЗ» з гаража 82-річного пенсіонера.

До поліції звернувся  житель  с.Якушенці Вінницького району та повідомив, що шляхом зриву навісного замка з приміщення  його гаража невідома особа викрала мотоцикл. 

Як розповів начальник  Вінницького районного відділення поліції Олександр Яворський, проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили зловмисника. Ним виявився 14 – річний  місцевий житель. 

У вчиненому злочині хлопець зізнався та показав, де сховав транспортний засіб. Раніше він потравляв в поле зору поліції за аналогічний злочин.

Під час спілкування з підлітком виявилось, що він причетний до крадіжки 6 кілограмів мідного дроту у цього ж потерпілого.

Крадене вилучено. Слідчим відділенням поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 185 ККУ (крадіжка). За такі правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі. 

За матеріалами: відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *