Вінницьке подружжя стало прийомною родиною для п`ятимісячного хлопчика

Новини Вінниці

Сьогодні, 17 травня, у Вінниці створено прийомну сім’ю, що взяла на виховання немовля. Подружжя Олександра та Людмили Стельмахів  – 20 років у шлюбі. Власних дітей вони не мають. Сім`я займається волонтерською діяльністю і допомагають дітям. До рішення взяти у свою родину дитину Олександр та Людмила йшли довго, тепер вони стали прийомними батьками для  п’ятимісячного Іллі. 

  • Ми 20 років живемо разом і не мали дітей. Маємо місію взяти цю дитину і допомогти їй. Боїмося, адже раніше  жили тільки для себе. Хочемо взяти дитину в свою родину і стати їй справжніми батькми. Нас переповнюють емоції. Нам дуже багато допомагають, рідні їдуть разом з нами забирати сина. Вдома до його приїзду вже все готово, – кажуть прийомні батьки.  

Приємним сюрпризом для подружжя стало те, що  з міського бюджету вони отримають 25 тис. грн  додатково до тих виплат, які надає держава.

Довідка. Нині у Вінниці є 16 прийомних сімей, в яких виховується 18 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та 2 особи з їх числа.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *