Вінничани просять впровадити SMS-розрахунок у транспорті для абонентів усіх мобільних операторів

Новини Вінниці

Вінничанин Роман Шкурин звернувся до міської ради із електронною петицією. У ній містянин попросив місцеву владу надати абонентам Lifecell та Vodafone можливість сплачувати проїзд у громадському транспорті за допомогою SM S.

  • Оплата за проїзд у громадському транспорті за допомогою SMS надається тільки для користувачів Kyivstar, що є обмеженням прав для абонентів Vodafone та lifecell. Прошу укласти відповідні угоди з Vodafone та lifecell для сплати проїзду за допомогою SMS. Наприклад, в Житомирі оплата за проїзд за допомогою SMS, працює для користувачів всіх трьох мобільних операторів – йдеться у петиції

Нагадаємо, 12 лютого Вінницька міська рада уклала меморандум із компанією «Київстар». Відповідно до документу, абоененти цього мобільного оператора отримали можливість розрахуватись за проїзд у муніципальному транспорті SMS-ками.

Абоненти інших мобільних операторів доступу до послуги поки що не мають. Підтримати петицію пана романа можна за посиланням. Міськрада розгляне звернення, якщо воно набере щонайменше 350 підписів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *