У Вінниці нетверезий водій-підліток втікав від патрульних та врізався в бордюр

Новини Вінниці

У ніч з 12 на 13 травня, патрульним надійшов виклик: вулицею Келецькою рухається автомобіль Dacia Logan, водій якого, ймовірно, п’яний.

 Інспектори подали кермувальнику сигнал про зупинку. Побачивши, що за ним їде поліцейський Toyota Prius, водій почав набирати швидкість та тікати в сторону Барського шосе. Чоловік за кермом неодноразово порушував ПДР, зокрема, їхав зустрічною смугою.

На Хмельницькому шосе водій не впорався з керуванням та наїхав на бордюр, після чого все одно продовжив рух. В цей час його й заблокували два екіпажі патрульних. Залишивши свій автомобіль, водій спробував уже пішки втекти від поліцейських,  але інспектори швидко його затримали.

Виявилось, що за кермом Dacia Logan знаходився 16-річний юнак. У нього патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. На місце події викликали його матір, в присутності якої на хлопця склали 5 адмінматеріалів: за те, що керував автомобілем, не маючи на те права, за вчинення ДТП, незупинку на вимогу працівників поліції, злісну непокору, та керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Перевірка на алкотестері виявила 0,67 проміле алкоголю в організмі водія.

За інформацією: прес-служба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *