Молоді вінничани можуть стати учасниками семінару Democracy Camp у Норвегії

Новини Вінниці

ГО «Центр розвитку Пангея Ультіма» запрошує молодих людей віком 16-30 років прийняти участь у молодіжному семінарі Democracy Camp, що пройде неподалік Осло (Норвегія) 21-25 липня 2019, щоб поспілкуватись на тему демократичних перетворень та ролі молоді в політичному процесі в своїх країнах.

ГО шукає громадсько активну та політично свідому молодь для участі  в заході, де українці спілкуватимуться з  однолітками з Норвегії,  Грузії та Польщі:

  • Ми хочемо створити простір для обміну думками на теми суспільно-політичної трансформації у вищезгаданих країнах та того як молоді люди впливають на даний процес, проаналізувати яким шляхом йдуть Норвегія, Україна, Грузія та Польща, а також створити умови для міжкультурного обміну.

Більше інформації та ПОИСЛАННЯ НА АНКЕТУ, котру потрібно заповнити до 5 травня 2019,  –  на сайті: http://pangeya.com.ua/index.php/ouractivities/intereduc/324-demcamp.html

Вимоги до учасників: вік 18-30 років, наявність біометричного закордонного паспорту, мінімум середній рівень знання англійської мови. Перевага надаватиметься жителям Вінниці та вінницького регіону.

Відповідальний за проект – Ярослав Геращенко. З додатковими запитаннями пишіть на: pangeya.ultima.dc@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *