Інтеркультурна стратегія Вінниці: в планах – Школа гостинності та гідів та сентиментальний туризм

Новини Вінниці

У Вінниці розробляють Інтеркультурну стратегіюї міста: зібрано інформацію та прописано проект стратегічного документу, який підготовили  представники КП «Інститут розвитку міст». Нині робоча група обговорює проект і  механізми його реалізації.  

Заступник директора департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені представив проектні ідеї, які сприятимуть розвитку імідіжу інтеркультурної Вінниці.

Серед них – Школа гостинності та гідів, Європейський дім (багатофункціональний простір для проведення культурних, освітніх та бізнес-подій), розробка нових інтеркультурних туристичних екскурсійних маршрутів і квестів, Центр єврейської культури Вінниці і музей Голокосту; створення різномовних версій туристичного мобільного додатку та додатку «Вільна мапа», додавання інтеркультурного контенту; розробка інтеркультурних туристичних продуктів та участь у міжнародних туристичних виставках цільових ринків етнічного, ностальгійного та сентиментального туризму.

Основною запорукою успішного впровадження стратегії вважають  моніторинг її реалізації. Так, постало питання створення Комітету з управління моніторингу впровадження ІС, до якого запрошено всіх бажаючих із робочої групи. Обговорення даного питання триває. 

За  матеріалами: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *