Як на Вінниччині «одинокі матері» державу «нагріли»

Новини Вінниці

Бершадською місцевою прокуратурою Вінницької області повідомлено про підозру трьом жителькам Бершадського району, які безпідставно отримали державну соціальну допомогу одиноким матерям.

З`ясовано, що ці жінки обманули працівників управління соціальної та молодіжної політики РДА, подавши заяви про склад сім’ї, в яких не вказали,  що чоловіки, з якими вони постійно проживають, є біологічними батьками їх дітей, не зазначили також, шо ведуть із ними спільне господарство та виховують дітей. У деклараціях  про доходи ці дані бершадчанки також приховали.

До того ж, отримана таким чином соцдопомога,  аж ніяк не йшла на утримання їх дітей.  Так, в одному випадку, дитину у матері відібрано органами опіки та піклування у зв’язку з неналежними умовами для її проживання, а в іншому – матір, яка зловживає алкогольними напоями та створила в сім’ї неможливі для проживання дитини умови, віддала до інтернату свою дочку. Працівники школи-інтернат повідомили, що мати дитини ніяким чином не здійснює за нею догляду.

Троє шахрайок  спричинили державі майнову шкоду майже на 124 тис. гривень.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *