Українські військові минулого року взяли участь у 32 багатонаціональних навчаннях

Новини України

У 2018 році майже 6 300 військовослужбовців Збройних Сил України взяли участь у 32 багатонаціональних навчаннях. Про це повідомили у Головному управлінні військового співробітництва та миротворчих операцій Генерального штабу Збройних сил України.

  • У 2018 році майже 6 300 військовослужбовців Збройних Сил України взяли участь у 32 багатонаціональних навчаннях, з них навчання на території України – 6, навчання поза межами України — 26, – повідомили в управлінні.

Так, за інформацією Міноборони, навчання проводилися на території таких країн: Велика Британія, Грузія, Естонія, Італія, Канада.[а, Литва, Польща, Румунія, Сербія, ФРН.

  • Протягом року підрозділи Збройних Сил України, які залучалися до багатонаціональних навчань вдосконалювали свій польовий, льотний та морський вишкіл, відпрацьовували питання підготовки штабів та підрозділів до спільних дій у складі багатонаціональних сил в операціях з підтримання миру, операціях з врегулювання кризових ситуацій та воєнних конфліктах, – зазначили в управлінні.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *