«Ці вибори – історичні»: представник Комітету виборців України у Вінниці

Новини Вінниці

У день проведення другого туру президентських виборів дільниці для голосування відвідали близько 60% виборців Вінниччини, що тотожно рівню явки у першому турі. За попередніми даними, симпатії мешканців регіону виявилися на боці Володимира Зеленського: за нього проголосували 63,38% виборців, тоді як чинного Президента Петра Порошенка підтримали 34,36%. Такі цифри, сьогодні, 22 квітня, навів очільник обласного осередку Комітету виборців України Владислав Телень.

Вибори, каже пан Телень, як в області, так і в Україні в цілому, відбулися прозоро, демократично і без значних порушень. На його переконання, вони стали історичними для нашої держави.

  • Ці вибори вже стали історичними як за рівнем явки, так і за кількістю голосів за переможця перегонів. Президентські вибори-2019 продемонстрували, що Україна «доросла» до нормального демократичного волевиявлення. Вибори пройшли ідеально на 101% і показали, що ми вже навчилися голосувати, – зауважив експерт

Зазначимо, що наразі у ЦВК підрахували 98,31% протоколів. За результатми підрахунків, Володимир Зеленський продовжує впевнено випереджати опонента: наразі в нього 73,16% голосів українців, а в Петра Порошенка – 24,52%. Шоумен лідирує в усіх областях, окрім Львівської.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *