«Системних порушень нема, молоді на дільницях небагато», – представник КВУ про вибори на Вінниччині

Новини Вінниці

Системних порушень під час Другого туру виборів Президента України на Вінниччині не спостерігається. Із такою тезою перед журналістами місцевих видань сьогодні о 17:00 виступив представник «Комітету виборців України» Владислав Телень. Більше того, активіст пожартував, що волевиявлення відбувається «сумно».

  • Читаю дописи своїх колег з інших регіонів і мені стає прикро: там побилися, там зїли бюлетень, а в нас спокійно, – іронізує Владислав  

Явка виборців по області станом на 15:00 складає близько 45%. При цьому, зазначає пан Телень, молодих виборців, які, за даними експертів, складають кістяк електорату кандидата Володимира Зеленського, на дільницях небагато. Така сама ситуація, каже представник КВУ, була і в першому турі.

  • Я питав у членів комісій, де ж той натовп молоді, який, за словами політтехнологів, пішов голосувати за одного з кандидатів? За їх словами, і за моїми спостереженнями, молоді на дільницях як в першому, так і в другому турі небагато

Перші проміжкові результати волевиявлення, за словами Владислава, Вінниччина та вся Україна дізнається після 20:00, коли оприлюднять перші дані екзит-полів.

Нагадаємо, станом на 12:30 правоохоронці області зафіксували інформацію про 15 можливих порушень виборчого законодавства. Зокрема, надходили повідомлення щодо незаконної агітації,  невчасного прибуття членів ДВК,  видачі бюлетенів без паспорта, фотографування бюлетеня.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *