У Вінниці 11-річного втікача знайшли на території заводу

Новини Вінниці

Сьогодні, 10 квітня,  на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівника вінницького підприємства, який виявив на території  заводу хлопчика. З’ясувалося, що це 11-річний вінничанин, якого ще відучора шукала уся вінницька поліція.

Про зникнення сина батьки повідомили в поліцію 9 квітня близько 22 години. На пошуки дитини задіяли усі підрозділи поліції м. Вінниці, залучили можливості розшукової системи за підтримки мобільного оператора Київстар.

За словами начальника відділу ювенальної превенції ГУНП у Вінницькій області Людмили Кузнєцової, хлопчик в цьому році другий раз тікає з дому, батькам не вдається знайти порозуміння з сином, який прагне бути самостійним.

Після втечі хлопчик ночував на технічному поверсі вінницької багатоповерхівки. Згодом пройшов на території Агрегатного заводу, де й був помічений працівниками підприємства.

З хлопчиком та його батьками поспілкувався поліцейський ювенальної превенції. Інформація щодо проблемну ситуацію в сім’ї , де виховується двоє дітей, буде передана службі у  справах дітей для подальшого реагування.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *