40 ножових поранень: на Вінниччині затримали злочинця, причетного до вбивства на Київщині

Новини Вінниці

У Вінницькій області затримали 24-річного зловмисника, причетного до вбивства чоловіка у селі Гатне Києво-Святошинського району Київської області.

Як повідомляє агентство УНН із посиланням на прес-службу прокуратури Київської області, в квітні 2016 року затриманий, невстановлена досудовим розслідуванням особа та двоє обвинуваченими (обвинувальні акти їм було вручено у вересні 2016 року і наразі триває судовий розгляд) викрали автомобіль та вбили його власника. Потерпілому нанесли 40 ударів ножем у шию. Як зазначили у прокуратурі, від отриманих тілесних ушкоджень на 13 день перебування в лікарні потерпілий помер.

Нещодавно, 13 березня, підозрюваного у вчиненні вказаних злочинів затримали у Вінницькій області під час нападу на працівника поліції.

Києво-Святошинська місцева прокуратура повідомила зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 115 КК України, тобто у вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб та за ч. 3 ст. 289 КК України, а саме незаконному заволодінні транспортним засобом вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *