Досвід та прибуткові проекти в біоенергетиці: у Вінниці відбудеться Нідерландсько-український воркшоп

Новини Вінниці

Обмінятися  досвідом підготовки проектів у галузі відновлюваної енергетики в процесі прискореного курсу розробки бізнес-проектів, обговорити практичні приклади голландських компаній та розглянути  програми фінансування від українських та міжнародних банків   представники вінницького бізнесу зможуть  на семінарі  «Розвиток біоенергетичного бізнесу та інвестицій в Україні  обмін досвідом для підготовки прибуткових проектів», який проводять Голландський консорціум “Partners in Business Biobased Energy Ukraine” (PIB), Посольство Королівства Нідерландів в Україні, Держенергоефективності України.

Воркшоп відбудеться в понеділок, 8 квітня, в МЦ «Квадрат» за участі  в.о. Голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олександра Домбровського;  Голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергія Савчука;  Радника з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні Каролін Спаанс; Голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія та  Вінницького міського голови Сергія Моргунова.     Семінар обіцяє бути  цікавим та корисним для аграрних та інших компаній,  які планують впровадження біоенергетичного об’єкту і бажають дізнатись про голландські технології та можливості фінансування. Із голландської сторони своїм досвідом у Вінниці ділитимуться представники консорціуму Partners in Business Biobased Energy Ukraine“(державно‑приватне партнерство голландського сектору біо-орієнтованої економіки. Учасники – підприємства-виробники, постачальники технологій, державні організації та наукові інститути, що працюють у секторі біо-орієнтованої економіки Нідерландів);компанії DSD (технічна підтримка агро-, харчової промисловості та виробництва біопалива, розробка деталізованих економічних розрахунків та бізнес планів, залучення фінансування. DSD пропонує можливості для локального партнерства у виробництві біо-дизелю та біо-етанолу на базі ноу-хау процесу прямої переробки);компанії Kara Energy Systems (яка  вже сто років розробляє індивідуальні комплексні рішення, виготовляє і постачає в різні країни світу обладнання для виробництва тепла та/або електроенергії з біомаси);Saxion  (Університет прикладних наук Саксіон, один з найбільших закладів вищої технічної освіти у Королівстві Нідерландів, який пропонує великий вибір курсів для різноманітних рівнів, включаючи міжнародні програми).

У програмі семінару:

  • Презентація PIB Biobased Energy Ukraine, публічно‑приватного партнерства голландського сектору біоорієнтованої економіки –  координатор проекту Ханс ван Клінк.
  • Прискорений курс із розробки прибуткових бізнес-проектів Саксіонського університету прикладних наук (Нідерланди) – Френк Стіксма.
  • Презентація банківських програм з фінансування біоенергетичних проектів від вітчизняних і міжнародних фінансових установ.   

Участь у заході – безплатна. Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1DLhsCRMdJr1eFjKQ5fW5xzBll05Y7nppMYZ4PYDC8GU/viewform?edit_requested=true .

Місце проведення – МЦ «Квадрат» (м. Вінниця, вул.Театральна, 15).
Дата проведення – 8 квітня 2019 (09:00-13:30).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *