У Вінниці побудують «лижний» завод

Новини Вінниці

Компанія Head Vinnytsia побудує на території міського індустріального парку завод з виробництва споряджень для зимових видів спорту. Право «побудуватись» підприємство отримало перемігши у земельних торгах, результати яких були «закріплені» сьогодні, 29 березня, під час сесії міськради.

Ділянка, придбана Head Vinnytsia за 34 500 000 гривень, є найбільшою, яку коли-небудь виставляли на земельних торгах у місті. Крім виробника спортобладнання, у торгах брав участь ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат». Як зазначається, початкова вартість земельної ділянки для учасників становила 30 000 000 гривень, тож у процесі проведення аукціону ціна була збільшена на 15%.

Head  має намір побудувати у Вінниці завод з виробництва споряджень для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики, лижні кріплення та інше), з використанням передових технологій і стандартів у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Нагадаємо, що економічний розвиток міста та залучення інвестицій є пріоритетними напрямами діяльності Вінницької міської ради та є основою таких стратегічних документів як Стратегія розвитку «Вінниця-2020» та Концепція інтегрованого розвитку «Вінниця-2030».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *