На Вінниччині ОВК взяті поліцією під цілодобову охорону

Новини Вінниці

Сьогодні, 23 березня,  поліцейські  Вінниччини заступили на цілодобову охорону на 8  окружних виборчих комісіях.

Для охорони ОВК задіяно 16 працівників поліції. Кожна окружна виборча комісія  охороняється 2 поліцейськими, екіпірованими  спецзасобами та зі зброєю.

Для  ефективного реагування на усі повідомлення щодо порушень виборчого законодавства в Головному управлінні  розгорнуто роботу в цілодобовому режимі ситуаційного  центру.

Усі можливі спроби дестабілізації ситуації і порушень виборчого законодавство будуть адекватно припинятися відповідно до Закону.  

Посилено роботу слідчо-оперативних груп та у день голосування на вулицях буде збільшено кількість поліцейських.

Увесь особовий склад поліції  буде задіяний для забезпечення вільного волевиявлення громадян, охорони виборчої документації, попередження будь-яких спроб фальсифікації.

До превентивних заходів буде залучено близько трьох тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України, до 50-ти слідчо-оперативних, вибухо-технічних, кінологічних та криміналістичних груп, а також груп швидкого реагування спецпризначенців, які чергуватимуть  цілодобово в кожному територіальному підрозділі, аби не допустити вчинення будь-яких правопорушень, в тому числі провокацій.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області
 © Офіційний сайт Національної поліції: https://vn.npu.gov.ua/news/vibori-2019/na-vinnichchini-ovk-vzyati-policzijeyu-pid-czilodobovu-oxoronu/?fbclid=IwAR337uzgdcCSF-vrSDcTK9A523T33VyLLVbjchO9sfpEpt6WoH7-eVv1sWc

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *