Як представлять Вінницю на Міжнародній туристичній виставці

Новини Вінниці

 Із 27 по 29 березня у Києві триватиме  ХХV Міжнародна виставка «UITT: Україна – подорожі та туризм». Там Вінниця презентує нову туристичну пропозицію. Експозиція стенду поєднає захопливу історію міста та регіону, сучасний розвиток, непересічних особистостей, яскраві події та унікальні музеї, з якими можна і варто познайомитися під час туру вихідного дня.

  • Цьогоріч вінничани готуються по-справжньому здивувати, адже везуть у столицю новий туристичний продукт. Відвідувачі міжнародної виставки UITT побачать Вінницю та наш регіон як місце для нових подорожей, де кожен може відчути нові емоції та сформувати нові ідеї у спокойному ритмі, – каже директор департаменту маркетингу міста та туризму Галина Малець

На виставці UITT Вінниця постане як місто, яке необхідно побачити на власні очі, відчути на дотик, запах та смак, особливо навесні, коли все розкривається новими формами та яскравими фарбами. 

  • Атрибутами відтворення особливого настрою слугуватиме фотозона з квітучою яблунею, частування стравами подільської кухні та інші сюрпризи. Родзинкою виставки стане приготування унікального супу з солодких яблук, якими славиться Вінниччина. Гості виставки матимуть змогу не лише скуштувати смачну страву, а й взяти участь в її приготуванні та дізнатися інші рецепти традиційних подільських страв. А відкриватиметься виставка з веснянок від етномайстерні «Коло», представники якої навчать усіх охочих танцю «Кроковеє колесо, – додає Галина Малець. 

Презентація Вінниці та регіону стане частиною експозиції Ukrainian Hospitality Days, де свої туристичні фішки представлятимуть міста та регіони України. Розташується вінницький стенд неподалік від місця реєстрації, тож вінничани радо зустрічатимуть всіх відвідувачів виставки. Стенд експозиції представлятимуть департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради та департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА, а також вінницький туристичний бізнес.

Довідка. Міжнародна туристична виставка UITT – це щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів,  туристичних операторів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа. Учасниками UITT’2018 були 24 країни, серед яких компанії з Болгарії, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю, Індії, Італії, Іспанії, Китаю, Кіпру, Куби, Мальти, Мальдівської Республіки, Малайзії, Марокко, Словаччини, Словенії, США, Палестини, Туреччини, Тунісу, України та Шрі-Ланки. Торік у заході взяли участь: 366 компаній-учасниць; 20 078 фахівців туристичної галузі; 36 міст і регіонів України. 

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *