Андре Тан вперше представив колекцію весільних суконь

Новини України

Український дизайнер Андре Тан вперше за двадцять років своєї творчості представив колекцію весільних суконь спільно дизайнером Іриною Котапською.

Кожна з 27 суконь носить назву, пов’язану з Парижем.

  • На створення цих суконь мене надихали арки вулиці Ріволі, архітектура Версаля і Фонтенбло, розкішні бутіки Фобур Сент-Оноре, арт-галереї Сен-Жермен – за роки своєї кар’єри я вивчив всі куточки цього дивовижного місця, – розповів Андре Тан.

Поряд з пишними силуетами виділяються мінімалістичні та елегантні, в колекції є навіть брючний костюм, що дає змогу кожній нареченій обрати образ, притаманний саме їй.

Основними кольорами весільної колекції є класичний білий і молочний, а також трендовий у цьому сезоні Nude.

Деякі сукні вручну розшиті кристалами, інші прикрашені складною вишивкою, а безумовними хітами колекції можна назвати сукні з пір’ям та асиметричною спідницею.

Тому, на переконання дизайнера, кожна весільна сукня – це окрема історія, і перед тим, як обрати її для себе, він рекомендує познайомитися з її легендою.

  • Париж – це столиця моди, місто кохання і романтики: цим настроєм насичена моя перша весільна колекція – старовинні вулиці, елегантна архітектура, вишукана атмосфера – все це відбилося на силуетах і декорі кожної сукні, – сказав Андре Тан.

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *