На Вінниччині прокуратура приймає громадян у режимі відеоконференц-зв’язку

Новини Вінниці

Прокурором області В`ячеславом Соколовим проведено  прийом жителів Тульчинського району. До прокурора звернулося 9  громадян, потерпілих від злочинів. Їх непокоїло, що слідчі органів поліції неналежним чином здійснюють досудове розслідування по кримінальним провадженням, не вживають всіх, передбачених законом  заходів, щодо повного та всебічного дослідження обставин, поновлення їх прав як потерпілих, зокрема, відшкодування завданих матеріальних збитків. Також, заявники вважають, що рішення про закриття кримінальних проваджень передчасні.

За результатами прийому стан досудового розслідування по цих кримінальних провадженнях взято на контроль керівниками місцевої прокуратури.

Колективна заява, подана очільнику прокуратури області, буде розглянута  працівниками апарату прокуратури області.

Заступник прокурора області Андрій Шпортун у режимі  відеоконференц-зв’язку провів прийом жителів Барського району. Громадян, які звернулися на прийом  також  цікавило питання стану досудового розслідування слідчими поліції окремих проваджень, розпочатих за їх заявами, зокрема  неефективність, безпідставне затягування та закриття.

З питаннях, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, заявникам надано кваліфіковані роз’яснення.

Довідка. Враховуючи  віддаленість населених пунктів від місць дислокації місцевих прокуратур, особистий прийом громадян керівництвом прокуратури області здійснюється з виїздом у міста і районні центри області або із застосуванням електронної системи відеоконференц та скайп-зв’язку.

За інформацією: Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень і запитів прокуратури області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *