У вересні на Вінниччині відбудеться Всеукраїнський конгрес сімей

Новини Вінниці

Восени у Вінницькій області відбудеться Всеукраїнський конгрес сімей. З’їзд ,запланований на 20-22 вересня, прийматимуть Шаргород та Вінниця.

Захід ініціювали Рада Церков та Рада національно-культурних товариств Вінниччини з метою утвердження та популяризації в суспільстві основ християнської моралі, сімейних цінностей, збереження і розвитку національної культурної традиції.

Як зазначив єпископ-помічник Кам’янець-Подільської дієцезії Римсько-католицької церкви Радослав Змітрович, Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій оголосила 2019 рік – Роком сім’ї. Конгрес об’єднає вірян під гаслом «Міцна сім’я – міцна держава» і стане своєрідним маніфестом родинних цінностей, єдності та любові.

Програма конгресу розрахована на три дні. Він розпочнеться у Шаргороді Хресною Ходою з метою єднання сімей і подружжя. Наступного дня конгрес продовжиться у Вінниці, де матиме окрему програму з конференціями відомих спеціалістів. Завершиться захід 22 вересня спільною Євхаристією, якій передуватиме процесія та година свідчень сімей.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *