На Вінниччині молодь безплатно навчають вести бізнес

Новини Вінниці

Вінницький молодіжний центр «Квадрат» розпочав серію безкоштовних бізнес-івентів #ВідвертоПроБізнес, яка орієнтована на ініціативних молодих людей, котрі прагнуть започаткувати власну справу. Упродовж кількох тижнів про успішні кейси у веденні бізнесу молоді розповідатимуть місцеві підприємці із Вінницького клубу ділових людей. Першу сесію провела президент організації Надія Лисецька. Вона коротко зупинилася на окремих історіях успіху малого та середнього підприємства, зауваживши, що саме він є гарантією стабільної економіки у європейських країнах.

  • Завдання бізнес-івентів – зруйнувати стереотипи щодо бізнесу, налагодити спілкування між успішними підприємцями і молоддю, відкрити шляхи для отримання інформації і можливостей, які сприятимуть молодь «іти в бізнес». Навіть з маленької ідеї, хобі або родинної справи – можна зробити невеликий бізнес і наше задання донести це до молодих людей, – каже Надія Лисецька. – Сучасна молодь талановита і здатна створювати успішні стартапи як в ІТ-сфері, так і креативних індустріях. Від того настільки ми зуміємо сьогодні «нафарширувати» їх практичними прийомами, залежить їхня впевненість на ринку завтра.

У зустрічі також взяла президент всеукраїнської громадської організації «Ділові Українські Жінки» Наталія Колодницька. Бізнес-леді розповіла про свій 12-річний шлях від крамниці площею 12 кв. м. до однієї з найбільших ювелірних мереж країни, яка сьогодні нараховує 61 магазин, а також поділиться секретами успіху соціальних і благодійних проектів та активну життєву позицію.

Упродовж наступних зустрічей досвідом розвитку своїх компаній, помилками та перемогами, а також практичними кейсами, які будуть корисні молодих учасників, ділитимуться відомі у Вінниці підприємці. Організатори обіцяють запрошувати спікерів з інших міст та можливо навіть закордону.

Олеся ШУТКЕВИЧ

Джерело: День

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *