«Вінницяоблводоканал» знову можуть «відрізати» від електромережі

Новини Вінниці

У «Вінницяоблводоканалу» знову можуть з’явитись проблеми із електропостачанням. Як повідомляє УНН із посиланням на міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, водоканали по всій Україні ризикують залишитись без світла вже за півтора – два місяці, якщо не заплатять за спожиту електроенергію.

  • Водоканали споживають електроенергію постачаючи воду населенню, а за електроенергію не платять. Якщо на сьогодні ще є постачальник останньої надії, якому, до речі, також не платять, то через півтора – два місяці станеться ситуація, що водоканалам взагалі не будуть постачати електроенергію, – сказав Насалик під час сьогоднішньої селекторної наради в уряді    

Міністр також звернувся до місцевих органів самоврядування з проханням передбачити кошти для водоканалів, щоб забезпечити оплату електроенергії та нагадав, що ціна на електроенергію залишається незмінною вже впродовж останніх трьох років.

Нагадаємо, «Вінницяоблводоканал» заборгував за спожиту електроенергію 63 мільйони гривень, через що припинили роботу дві водонасосні станції. Перебої із водопостачанням були на Старому місті та у мікрорайоні «Вишенька».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *