Титул «Міс Вінниця-2019» дістався чарівній шатенці з виразними очима

Новини Вінниці

Феєричним шоу на сцені театру імені Садовського, вчора, 3 березня, завершився конкурс краси «Міс Вінниця-2019». Змагаючись за корону першої красуні міста,  кожна з 16 чарівних дівчат приміряла на себе п’ять образів за один вечір.

П’ять перевтілень

Під час першого виходу,  що мав назву «Шопінг», дівчата предстали перед журі та глядачами в образі «світських левиць із покупками», і одразу ж закохали у себе публіку, зірвавши море овацій.

Вдруге красуні вийшли на сцену у червоних та чорних напівпрозорих сукнях, аби показати танцювальний номер «Фламенко». У запальний танець конкурсантки вклали чимало грації та пристрасті,  в театрі стало гаряче, як в Іспанії, на батьківщині фламенко. Сукні, до речі, чудово підкреслювали ідеальні модельні форми дівчат. 

Для третього виходу – «Streetstyle», учасниць конкурсу нарядили у молодіжне «вуличне» вбрання. Представити лінійку одягу їм допомогли хлопці із танцювальної студії. Номер вийшов динамічним і доволі складним з точки зору  хореографії.

Далі на глядачів чекала найпікантніша частина конкурсу – яскраве дефіле у купальниках, що не залишило байдужим жодного чоловіка. Грайливо та звабливо презентувавши пляжну колекцію, напівоголені панянки остаточно завоювали глядацькі серця.

А от фінальне дефіле у вечірніх сукнях було напрочуд ніжним і чуйним. Красуні показали всю свою жіночність і тендітність, номер виглядав милішим за фотографії кошенят в інтернеті.

«Трансформація», повітряна акробатика та Alyosha

У перервах між дефіле публіку розважали артисти. Співаки Влад Хохлан та Наталя Лановенко потужно виконали пісню Фредді Мерк’юрі та Монсерат Кабальє «Barcelona». Виступ був наче бальзам на душу для всіх шанувальників опери.

Згодом сцену зайняв дует Вадим та Анна, які показали танцювальне шоу з елементами переодягання «Трансформація». Протягом виступу, що тривав менше десяти хвилин, артисти дивним чином встигли змінити чотири наряди.  

Поп-гурт «Пан Карпо», фронтмен якого сидів у журі, презентував написану спеціально до конкурсу композицію «Міс Вінниця». Невигадлива, весела пісенька розповідала про те, як в житті майбутньої Міс Вінниця «все зміниться», і яка «популярна-сексуальна» вона стане.

Повітряна акробатка Ірина Бондарчук виступила із екстремальним номером під дахом театру. Пластична, граційна дівчина змусила людей у залі хапатись за серця від захоплення і страху: вона виконувала настілки складні і небезпечні гімнастичні елементи на полотнах, що інколи за неї було дійсно лячно.

Втім, головною зіркою вечора (після конкурсанток, звісно ж), була співачка  Alyosha, хіти якої підспівувала половина глядачів, поки інша половина пританцьовувала у кріслах.  

Переможниці

За підсумками конкурсу шестеро дівчат отримали особливі призи та титули від спонсорів. Так, звання «Міс фітнес» дісталося Вікторії Брумар:

Титулом «Міс Victoria’s Secret» нагородили Яну Кривецьку:

Цьогорічна «Міс мас-медіа» – Влада Глибока:

Найвродливіша за версією мережі магазтинів «Princess»  –  Ірина Спартул:

Нагороду від ювелірного салону «Діадема» отримала ЮліяЧернега:

«Міс Verona tour» – Аліна Малцева:

Звання рівноправних віце-міс дісталося красуням Ірині Паламарчук та Ользі Ільїній

  • Відчуваю захват від того, що прийшла на конкурс, він став для мене сходинкою до чогось нового. Дуже круто було пережити ці емоції. Закликаю дівчат приходити на конкурс, не боятись! – поділилася враженнями від конкурсу Ірина

Ольга ж розповіла журналістам про труднощі, через які довелося пройти на шляху до титулу:

  • Найважче було привезти своє тіло у форму. За один місяць треба було «підтягнутись», відмовитись від солодкого, сидіти на дієті. Це було важко

А от званням «Міс Вінниця-2019», короною переможниці та титулом «Міс глядацьких симпатій» нагородили чарівну шатенку із неймовірно виразними очима Марину Сотник.

У якості призів дівчина отримала сертифікат на подорож на двох до Албанії, хутряний виріб та ювелірну прикрасу.

  • За ці півтора місяці ми зробили надзвичайно багато роботи. Думаю, кожна дівчина молодець і заслуговує на корону. Звичайно, мені було приємно перемогти, дівчатам бажаю залишатись такими вродливими і завжди працювати над собою, – сказала перша красуня міста

До слова, 21 лютого учасниці конкурсу «Міс Вінниця» взяли участь у благодійному аукціоні, де збирали кошти для хворого на лейкоз хлопчика.

Олександр Сашньов   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *