«Народні правила проїзду»: вінничани просять врегулювати ділянку дороги в центрі міста

Новини Вінниці

В єдиній системі місцевих петицій з’явилося звернення із проханням врегулювати дорожний рух на розі Театральної та Мігістрацької у Вінниці. Автор петиції, Євгеній Тодчук, пропонує встановити на цій ділянці додатковий знак, що вказує на напрямок головної дороги, або ж перенести старий ближче до виїзду з Театральної.  

  • Мова йде про масове порушення правил дорожнього руху на розі вулиць театральна та магістратська. Головна дорога йде з київського мосту й повертає на магістратську в сторону бані, про що є відповідні знаки. Зі сторони театральної теж є знак, що ілюструє як проходить головна дорога, та знак уступити дорогу при виїзді на головну. Справа в тому, що цей знак масово ігнорується (або він непомітний, так, як встановлений задалеко до повороту і збоку в деревах) і створюється конфлікт з тими, хто хоче повернути на магістратську в сторону лікарні після київського мосту. Це може призвести до аварій, особливо за участю гостей міста, що не звикли до «Народних правил проїзду». Прошу встановити додатковий знак, або перенести старий на виїзді з театральної. Така проста дія зможе в подальшому знизити напругу на даному перехресті, – йдеться у зверненні

Щоб петицію взяли до уваги у міській раді, вона має набрати щонайменшае 450 підписів. Підписатися можна тут протягом двох тижнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *