10-річний Дмитрик, якого тиждень тому шукали вінницькі поліцейські, побував у них в гостях

Новини Вінниці

Сьогодні, 14 лютого, вінницькі поліцейські познайомили з роботою кінологів, криміналістів, вибухотехніків, показали сучасне озброєння спецпідрозділу поліції «КОРД» 10-річного Дмитрика, того хлопчика, якого нещодавно шукали і правоохоронці, і небайдужі вінничани. Нагадаємо, 6-го лютого дитина пішла з дому до магазину та зникла .  Знайшли Дмитрика у «Петроцентрі».

Дитині зараз непросто – нещодавно померла його мама. Поліцейські вирішили порадувати хлопчика та влаштували для нього цікаву та пізнавальну програму.  Вони розповіли про свою професію, показали, як саме і з чим працюють.

Особливі враження Дмитрик отримав від роботи вибухотехніків, адже сам зміг покерувати роботом, який використовується під час знешкодження вибухонебезпечних предметів.  Спробував себе і в ролі кінолога та встиг подружитися зі  службовим собакою Саллі

Генерал Юрій Педос познайомив Дмитрика з роботою служби «102». Дитині розповіли, куди надходять повідомлення,  і як розшукували його після надходження тривожної інформації. 

А ще Дмитрик посидів за кермом поліцейської автівки разом з головним вінницьким поліцейським та перевірив, як працює сирена та маячки. Поліцейські подарували хлопчику іграшковий службовий автомобіль. 

  • Мені настільки все сподобалося, що  я аж не повірив… Я теж хочу бути поліцейським, – заявив Дмитрик та пообіцяв більше ніколи не тікати з дому. 

Віктор Солодкий, батько хлопчика подякував за увагу до  сина. Чоловік переконаний, що таке спілкування і такі емоції допоможуть дитині адаптуватися після втрати рідної людини.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *