Українські літаки візьмуть участь в міжнародному авіасалоні

Новини України

Українські літаки Державного підприємства “Антонов” візьмуть участь у міжнародному авіасалоні Aero India 2019. Про це йдеться у повідомленні на Facebook підприємства.

  • В період з 20 по 24 лютого 2019 року ДП “Антонов” братиме участь у міжнародному авіасалоні Aero India 2019, – йдеться в повідомленні.

У підприємстві також навели характеристику Ан 132 – літака, основою для створення якого було обрано легкий транспортний Ан 32, що добре зарекомендував себе в експлуатації в різних регіонах світу.

Aero India 2019 – найбільша в Азії виставка військової авіації пройде з 20 по 24 лютого 2019 року в Бангалорі – столиці штату Карнатака на півдні Індії, що вважається центром високотехнологічної промисловості країни.

На сайті авіасалону також містяться деякі дані щодо української компанії.

  • На “AeroIndia 2019”, “Антонов” представляє передові програми, які стануть основою для розвитку співпраці з операторами повітряних суден і виробничими компаніями в Індії і Азії. Серед них – новий легкий багатоцільовий літак Ан-132, сімейство регіональних пасажирських літаків Ан-148/158 і середній багатоцільовий Ан-178, – зазначили організатори.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *