У військовій частині на Вінниччині відкрили меморіальний комплекс загиблим бійцям

Новини Вінниці

У Гайсині на території військової частини А 1619 відкрили меморіальний комплекс Алеї Слави загиблим воїнам 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Урочистості відбулися у п’ятницю, 8 лютого, під час зустрічі та вшанування бійців бригади, що повернулися із зони ООС.

Бійці поклали до пам’ятної стели квіти та лампади на честь бойових побратимів, які загинули на війні. Монумент полеглим воїнам освятив капелан військової частини отець Богдан.

  • В цей хвилюючий і пам’ятний день увесь особовий склад військової частини А 1619 вишикувався біля Меморіального комплексу Алеї Слави. Віддати данину шани мужнім героям, які поклали свої життя за незалежність і суверенітет України, завітали батьки та родини загиблих воїнів-земляків, керівники області та району, громадськість міста, – йдеться у повідомленні на сайті Вінницької ОДА

На меморіальній стелі викарбовано 48 імен та прізвищ загиблих воїнів. Назавжди ці імена внесені до Книги Пам’яті 59-ї ОМБ.

До слова, військовослужбовці 59-ї окремої мотопіхотної бригади нещодавно повернулися з зони проведення Операції Об’єднаних сил у розташування військової частини в Гайсині на Вінниччині. Найбільшим досягненням військові вважають те, що бригада повернулася додому із Маріупольського напрямку без бойових втрат.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *