У дитячих садочках Вінниці встановлюють інноваційні системи очистки питної води

Новини Вінниці

Дев’ятиступеневі системи очистки та фільтрації питної води почали встановлювати у вінницьких дошкільних навчальних закладах. На сьогодні інноваційні установки змонтували вже в 15 дитсадках. Це передусім ті заклади, де діють групи санаторного типу. На черзі встановлення обладнання ще у 38 закладах. Загалом у Вінниці працює 53 дитсадки.

  • Проект «Якісна вода – здорові діти» ми реалізуємо, щоб забезпечити дітей якісною мінералізованою водою. Вона максимально підходить за своїми характеристиками для дитячого організму. До того ж якісна вода допомагає попередити розвиток різних захворювань. Знаю, що батьки задоволені цією ініціативою. А головне – діти вживають очищену та корисну воду, – повідомив Сергій Моргунов.

Торік, перед початком нового навчального року, системи очистки питної води змонтували в усіх школах Вінниці. Спеціальні бювети встановили в загальнодоступних місцях, щоб діти упродовж свого перебування у школі мали можливість споживати достатню кількість корисної рідини. На інноваційні системи очистки з міського бюджету надали 2 мільйони 300 тисяч гривень. Установка однієї обійшлася місту в 63 тисячі гривень.

Олеся ШУТКЕВИ

Джерело: День

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *