Вінницький готель «Південний Буг» продали «з молотка» за 34 мільйони

Новини Вінниці

Виставлений на аукціон вінницький готель «Південний Буг»  найближчим часом може отримати нового власника. Торги за об’єкт, що відбулися 28 січня, виграло зареєстроване у Хмельницькому ТОВ «АГРО ДЕЛЬТА ПЛЮС».

За майновий комплекс «Південного Бугу» товариство запропонувало 34 130 245 гривень, що на 338 тисяч більше від стaртової ціни лотa. Інший учасник аукціону – підприємство «Корпорація Максимум», був готовий придбати готель за «стартову» ціну в  33 792 322 гривень.

До слова, фірма «АГРО ДЕЛЬТА ПЛЮС» займається нерухомістю, будівельними роботами, монтaжем водовідведення та опaлення, торгівлею деревиною, будмaтеріaлaми, продaжем зернa тa aвтомобілів.

Нагадаємо, за умовами аукціону, новий власник зобов’язується зберегти робочі місця та вид діяльності готелю, а також розпочати будівельні роботи на Об’єкті в шестимісячний термін з моменту отримання містобудівних умов. Власник має завершити реконструкцію та ввести в експлуатацію Об’єкт протягом двох років з моменту отримання дозвільних документів на виконання будівельних робіт. Проект реконструкції «Південного Бугу» має враховувати концептуальні рішення комплексної реконструкції «Вінницької милі»: проспекту Коцюбинського, площі Героїв Чорнобиля, площі Перемоги та площі Привокзальної.

Для довідки: готельний комплекс «Південний Буг», площею 10 920,4 м2, введений в експлуатацію у 1971 році. Технічний стан будівельних конструкцій будівлі – ІІІ (непридатний для нормальної експлуатації) та такий, що потребує проведення капітального ремонту з підсиленням конструкцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *