Вінницький готель «Південний Буг» продадуть на аукціоні

Новини Вінниці

Вінницька міська рада виставила на аукціон готель «Південний Буг». Майновий комплекс площею 10 920,4 м2 має «піти з молотка» 28 січня 2019 року. Стартова ціна лоту – 33 792 322 гривні.

На ціну продажу об'єкта, що складається за результатами аукціону, нараховується податок на додану вартість в розмірі 20%. Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів:
продаж на аукціоні – 3 379 232,20 гривень. Розмір реєстраційного внеску: 834,60 гривні.

Учасники аукціону мають подати заяви шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів, а також сплатити реєстраційний та гарантійний внески.

За умовами продажу, новий власник зобов’язується зберегти робочі місця та вид діяльності готелю, а також розпочати будівельні роботи на Об'єкті в шестимісячний термін з моменту отримання містобудівних умов. Власник має завершити реконструкцію та ввести в експлуатацію Об'єкт протягом двох років з моменту отримання дозвільних документів на виконання будівельних робіт.

Проект реконструкції «Південного Бугу» має враховувати концептуальні рішення комплексної реконструкції «Вінницької милі»: проспекту Коцюбинського, площі Героїв Чорнобиля, площі Перемоги та площі Привокзальної

Для довідки: готельний комплекс введений в експлуатацію у 1971 році. Технічний стан будівельних конструкцій будівлі – ІІІ (непридатний для нормальної експлуатації) та такий, що потребує проведення капітального ремонту з підсиленням конструкцій.

За матеріалами: http://www.vmr.gov.ua
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *