Із вінничанина Мирослава Продана зняли електронний браслет

Новини Вінниці

Суд надав можливість підозрюваному в.о. голови Державної фіскальної служби (ДФС) вінничанину Мирославу Продану безконтрольно пересуватися та виїздити за кордон,  повідомила прес-секретар Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ольга Постолюк.

  • Вчора, четвертого лютого, Солом’янський районний суд міста Києва частково задовольнив клопотання прокурорів Спеціальної антикорупційної прокуратури та всупереч нашої позиції відмовив у продовженні обов’язків носити електронний браслет та здати на зберігання документ для виїзду за кордон, –  зазначила пані Постолюк.

За її словами, згідно КПК України, рішення слідчого судді оскарженню не підлягає. Мотиви рішення невідомі, тому що в суді було оголошено лише короткий текст ухвали рішення.

Нагадаємо, 4 грудня 2018 року Солом’янський районний суд міста Києва ухвалив застосувати до колишнього в.о. голови ДФС (Державної фіскальної служби) Мирослава Продана запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Довідка. Мирослава Продана підозрюють у тому, що за час виконання обов’язків голови ДФС він заволодів сумою у 89 мільйонів гривень і придбав на них дві квартири, два будинки в Туреччині і три автомобілі.

За матеріалами: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *