«Мами з коронами»: у Вінниці триває конкурс краси серед заміжніх жінок

Новини Вінниці

У Вінниці триває конкурс краси Mrs. Vinnytsia Internetional-2019. Із 200 заміжніх жінок віком від 25 до 45 років, які подавали заявки на участь, було обрано 11 фіналісток. Вже 9 лютого, після трьох місяців наполегливої підготовки, красуні розіграють між собою корону переможниці. Журі конкурсу враховуватиме не лише зовнішні дані учасниць, але й їхню внутрішню красу.

У конкурсах «Місіс», на відміну від «Міс», немає жорстких критеріїв до зовнішності учасниць, жіноча врода на них оцінюється всебічно: береться до уваги не тільки зовнішня, але і духовна краса та інтелект, – розповіла організаторка Mrs. Vinnytsia Internetional-2019 Анна Окрема

Всі 11 конкурсанток – сильні та успішні жінки. Серед них є бізнес-леді, медики, юристи та представниці інших поважних професій. Однак, навіть сильним жінкам необхідно час від часу переконуватись у своїй красі. Як зазначає пані Анна – кожній жінці хочеться почуватися королевою, і такі заходи дають їм цю можливість:

Є одна учасниця, яку на конкурс відправив чоловік, щоб вона відійшла від рутини, відчула себе особливою жінкою, королевою. Він дуже за неї вболіває

До того ж, додає організаторка конкурсу, «мамами з коронами» дуже пишаються діти. Вони щиро радіють за своїх матусь, дивлячись як вони дефілюють на сцені.

До речі, на учасниць Mrs. Vinnytsia Internetional-2019 чекає 5 дефіле: у сукнях, у діловому, спортивному і національному одязі та у вечірніх сукнях.

Фінал конкурсу відбудеться у ресторані Mon Blanc. Серед зіркових гостей буде франко-український співак, соліст рок-опери «Моцарт» Поль Манондіз.

Саме дійство є регіональним етапом започтакованого у США міжнародного конкурсу Mrs. International, в якому беруть участь заміжні дами віком від 21 до 56 років. Перможниця Mrs. Vinnytsia Internetional-2019 візьме участь у національному етапі конкурсу, що відбудеться у Києві, і в разі успіху поїде до США.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *