Вінницьку «Ниву» очолив Нгаха Колінс

Новини Вінниці

Вінницька «Нива» отримала нового головного тренера. Вакантну після відставки Дениса Колчіна посаду обійняв екс-капітан команди Нгаха Колінс.

Рішення про призначення коучем зірки «зелено-білих» було ухвалене під час загальних зборів ГО “Футбольний клуб «Нива-Вінниця», які відбулися днями.

Зазначимо, що Колінс добре знайомий місцевій публіці. «Коля», як називають його вболівальники, захищав кольори вінничан у 2016-2017 роках. Він був капітаном та «мозком» команди, «диригуючи» грою з позиції центрального півзахисника. Із серпня 2017 року Колінс – громадянин України.

Для 37-річного українського спеціаліста камерунського походження робота у «Ниві» стане тренерським дебютом.

До слова, під час зборів функціонери клубу вирішили низку інших кадрових питань.  Так, на посаду спортивного директора призначили Михайла Куницю. Адміністратором команди став Геннадій Трофименко, а старшим тренером – Олег Шумовицький. Тренером із фізичної підготовки – Олена Колос. Тренером – Віктор Жак. Лікарем команди – Вільям Войцеховський, масажистом – Ірина Ларкіна.

Також було оголошено про проведення перших у 2019 році навчально-тренувальних зборів «Ниви». Вони стартують на початку лютого.

За матеріалами: http://www.niva-v.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *