Пришвидшити розмитнення авто на «євробляхах»: новації в роботі Вінницької митниці

Новини Вінниці

Вінницька митниця налагоджує співпрацю з представниками митних терміналів в рамках виконання Закону України 2612-VIII та митного  оформлення автомобілів на «єврономерах». Днями відбулась чергова робоча зустріч керівництва Вінницької митниці ДФС з керівництвом ТОВ «Авто-Гранд». Головне питання – забезпечення комфортного користування власниками авто послугами митних терміналів.

Було вирішено залучити додаткові резерви персоналу терміналу та охорони в зоні митного контролю митного поста «Вінниця-центральний» Вінницької митниці ДФС. Керівник ТОВ «Авто-Гранд» Сергій Підвальний  погодився з пропозицією про зниження вартості послуг, що надає ТОВ «Авто-Гранд», а саме надання місця для стоянки транспортних засобів та охорони для їх митного оформлення.

Очільник Вінницької митниці Валентин Калашніков запевнив, що митні підрозділи Винниччини докладають максимум зусиль для надання якісних та швидких послуг з митного оформлення автомобілів, що ввозяться в Україну в рамках Закону.

Довідка. Із 25 листопада 2018 набрали чинності Закони України № 2611-VIII та 2612-VIII, що запроваджують новий порядок митного оформлення автомобілів, встановлюють нові ставки акцизного податку, а також посилюють відповідальність за недотримання вимог законодавства під час використання автомобілів на іноземній реєстрації.

За інформацією: ГУ ДФС у Вінницькій області за матеріалами Вінницької митниці ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *