На Вінниччині жінка прожила 10 днів після ножових поранень від знайомого, до медиків не зверталась

Новини Вінниці

Працівники жмеринської поліції у Могилів-Подільському затримали підозрюваного, причетного до смерті 44-річної жмеринчанки. Під час сварки чоловік наніс декілька ножових поранень своїй знайомій, один з яких виявився проникаючим. Через 10 днів у лікарні потерпіла померла.

31 жовтня працівники Жмеринського відділу поліції затримали 50-річного жителя с. Слобода Носківецька, який під час розпиття спиртних напоїв наніс проникаюче поранення черевної порожнини своїй односельчанці. Жінка одразу не звернулась за медичною допомогою і приховала факт нанесення їй ножового поранення. Через 10 днів у лікарні вона померла. Причину її смерті встановив судово-медичний експерт – розлитий перитоніт внаслідок проникаючого колото-різаного поранення.  

Як розповів т.в.о. начальника Жмеринського відділу поліції Володимир Олексюк, поліція одразу ж почала встановлювати обставини та осіб, причетних до травмування загиблої. Опитавши її односельців та коло знайомих, працівники поліції з’ясували, що до її смерті причетний 50-річний місцевий житель. Під час розпиття спиртних напоїв в колі знайомих між ним та потерпілою виникла сварка через мобільний телефон.

Попередньо встановлено, що чоловік не зміг найти свій мобільний телефон та запідозрив у його крадіжці потерпілу. Аби жінка повернула телефон, він декілька разів вдарив її ножем.

Наразі підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Своєї провини він не визнає. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу – тримання під вартою. За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відносно затриманого у Вінницькому міському суді триває розгляд кримінального провадження за обвинуваченням його у навмисному вбивстві жінки.

За інформацією: Відділ комунікації поліції у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *