У Вінницькі “Мистецькі вихідні” дарують дітям нові знання,розваги та сюрпризи

Новини Вінниці

У Вінниці триває проект «Мистецькі вихідні». У суботу на майдані Незалежності продовжився фестиваль вуличних музикантів. У програмі був київський рок-гурт, а також молода вінницька команда «To Heaven». Між музичними блоками проходили розіграші подарунків від партнерів свята: дитячого парку святкування «Дитяча планета», торговельно-розважального центру «Мегамолл», торгової марки «Ласунка» та міжнародного журналу «Пізнайко». 

У бібліотеках-філіях ЦБС проходили різні пізнавально-розважальні заходи. У філії №11 провели квест-гру «Морська подорож», філія №13 підготувала для присутніх «Солодке свято», присвячене Всесвітньому Дню шоколаду. Працівники філії №2 провели родинно-спортивне свято «Веселі старти», Центральна бібліотека для дітей та юнацтва влаштувала захід «Наші пухнасті улюбленці». Всі отримали призи та подарунки від партнерів свята. 

У мікрорайоні Сабарів відбувся міні-проект «Арт-мозаїка». Тут на малечу чекало багато цікавих конкурсів та вікторин від спонсора проекту – журналу «Пізнайко». Також маленькі учасники спробували себе у ролі редакторів та створювали свій власний журнал «Пізнайко». Традиційно розважальну програму доповнювали виступи вихованців Вінницького міського клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *