На Вінниччині двоє молодиків “чистили” дачні будинки, попалися на збуті краденого

Новини Вінниці

Працівники Козятинського відділення поліції затримали зловмисників, які протягом тижня обкрадали дачні будинки жителів села Флоріанівка. За такі злочини їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

19 березня до працівників поліції звернувся 74 – річний житель міста Козятин. Чоловік повідомив що в селі Флоріанівка Козятинського району з надвірної будівлі дачної ділянки, шляхом зриву навісного замка скоєна крадіжка 3-х велосипедів «Мінск», «Україна», «Аіст», 4-х алюмінієвих казанів та садового приладдя.

Наступного дня жертвою крадіїв стала 52-річна жителька цього ж села. Пошкодивши вікно її будинку, зловмисники викрали 100 доларів США та продукти харчування.

Вжитими пошуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваних під час збуту краденого. Ними виявились 31 та 27-річні непрацюючі жителі села Флоріанівка, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Частину краденого зловмисники встигли збути.

За фактами крадіжок з проникненням в житло відповідно ч.3 ст. 185 КК України відкриті кримінальні провадження. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном від трьох до шести років.

За інформацією: Відділ комунікації ГУНП
у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *