На проведення штабних навчань на Вінниччині виділили майже 1 млн грн

Новини Вінниці

Наприкінці березня на базі однієї із військових частин Вінницької області розпочинаються стратегічні командно-штабні навчання під керівництвом Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «Весняний грім – 2016».

Це навчання з практичним відмобілізуванням підрозділів територіальної оборони на навчальні збори. В навчаннях візьмуть участь близько 500 військовозобов’язаних громадян, мешканців Вінницької області, найкращі представники та патріоти Вінниччини які стоять на обліку у 28 районних та міських військових комісаріатах.

 «У складних економічних умовах здійснюється підготовка та забезпечення навчань, існує багато проблем які необхідно вирішувати в державі, але питання забезпечення обороноздатності, територіальної цілісності та незалежності держави Україна – одне з найголовніших, – зазначає виконуючий обов’язки військового комісара Вінницького обласного комісаріату підполковник Михайло Дзигаленко, – це розуміють наші громадяни які висловили бажання брати участь у навчанні, це розуміють і представники місцевих органів державної влади, котрі надають всебічну допомогу в організації навчань, і військові вдячні керівництву Вінницької області за надану допомогу».

На проведення навчань із обласного бюджету виділено близько 1 млн грн. За ці кошти пошито обмундирування для учасників зборів здійснюються та транспортні перевезення особового складу та військового майна.

За інформацією: Вінницький обласний військовий комісаріат

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *