У Вінниці відбувся Форум Всеукраїнського об’єднання учасників АТО та волонтерів

Новини Вінниці

30-31 січня  у Вінниці,  відбувся дводенний  форум  Всеукраїнського об’єднання учасників АТО та волонтерів за участі представників  з  усіх областей  від Львова до Донецька, включаючи Центральну Україну. Мета – прозвітувати,  поділитись досвідом та окреслити майбутні плани.  До обговорення  долучився і  народний депутат-вінничанин  Сергій Кудлаєнко,  який  з  перших днів  створення  активно допомагає  цій організації.

 – За  рік роботи ми зміцнились,  згуртувались у волонтерстві та благодійництві, є здобутки , але водночас є багато невирішених  проблем. Це і повноцінна реабілітація, і виділення землі, адже на  сьогодні  тисячі учасників АТО   стоять у черзі на отримання  цієї пільги, – повідомив  голова об’єднання   Анатолій Слівінський  та   запросив усіх  до конструктивної співпраці.

Учасники  дискусії  поділились досвідом роботи своїх регіональних осередків, активно  підтримали новий проект з  психологічної допомоги демобілізованим за методикою американських  фахівців та  вирішили  створити постійно діючий реабілітаційний   центр  у Вінниці. 

Сергій  Кудлаєнко розповів, як працює відкрита ним  «юридична клініка» для  правового захисту  бійців АТО.  «Усім, без винятку, надається безкоштовна  фахова юридична допомога , це і надання статусу, запити до органів  влади, позови  і представництво в судах, консультування та багато іншого. До 90% відповідей і рішень отримуємо на користь учасників бойових дій!», – повідомив народний депутат.

Учасники форуму, підкреслили, що їх організація засуджує радикалізм та не належить до партійно-політичних проектів,   вони  – дружня  монолітна команда, яка готова в будь-який час захистити інтереси  побратимів законним шляхом.                                                                                                         

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *