У Вінниці чоловік, тричі судимий за наркотики, знову їх “знайшов на зупинці”

Новини Вінниці

11 січня у Замостянському мікрорайоні інспектори Вінницького відділу поліції затримали перехожого з поліетиленовим пакетиком амфетаміну. За словами затриманого, пакетики з наркотичною речовиною, він знайшов на тролейбусній зупинці. Один з них залишив у кишені, а решту – вдома.

У номері готелю, де оселився в Вінниці затриманий, працівники поліції вилучили п’ять розфасованих однограмових пакетиків амфетаміна, 6 г порошкоподібної речовини білого кольору, електронні ваги та чотири пакетики з залишками речовини білого кольору.

За словами 43-річного затриманого, наркотичні речовини він знайшов на тролейбусній зупинці і залишив для власного вживання. Раніше чоловік був тричі судимий за продаж наркотиків.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення затриманому загрожує до 3-х років позбавлення волі.

За інформацією Відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *