На Вінниччині розширюється сфера надання адміністративних послуг

Новини Вінниці

За даними моніторингу, який здійснюється Департаментом регіонального економічного розвитку облдержадміністрації, протягом 2015 року Центрами надання адміністративних послуг області надано понад 1млн. різноманітних адміністративних послуг суб’єктам звернення, що в 2,1 рази більше порівняно з 2014 роком. Найбільшу кількість послуг надано Центром адміністративних послуг «Прозорий офіс» міста Вінниці та трьома його територіальними відділеннями – понад 760 тисяч, що складає 73% від усіх наданих адмінпослуг в області.

В Центрах надають послуги структурні підрозділи райдержадміністрацій, а також представники територіальних органів виконавчої влади, а саме: Держгеокадастру, міграційної служби, державні реєстратори органів юстиції, Пенсійного фонду.

В середньому у Центрах надання адміністративних послуг в районах надається 65 видів послуг від соціального призначення до документів дозвільного характеру. Найбільша кількість видів послуг надається Центрами міста Вінниці – від 145(Центральне відділення) до 181 (відділення «Вишенька»). Це обумовлено тим, що Центри міста Вінниці обслуговують жителів Вінницького району, а також через них надаються послуги територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

В області діють 28 Центрів надання адміністративних послуг (з яких 23 – районних, 5 – міськрайонних) та три територіальні відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» в м. Вінниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *